Dobro došli u novu sezonu Holističkog ateljea Tara 💚

2023-09-04T19:27:32+00:00 04.09.2023.|Education, Treatments, Yoga|

Već smo odavno počeli brojati novu godinu ili sezonu s početkom školske godine. Ako nemate školarca, onda  barem (vjerojatno) računate jesen kao početak još jedne sezone !

I zato vam želim zaželjeti dobrodošlicu u našu novu sezonu rada – druženja – učenja – transformiranja!

Svim starim klijentima i klijenticama veliko hvala na vašoj konstanti, a novim, ali i povratnicima, hvala na ukazanom povjerenju ❣️

Ponuda HAT-a:

‍❤️JOGA

Nova sezona joganja službeno kreće 5.9. Ostalo je još jako malo mjesta po grupama pa, ako se premišljaš/te, budi brža/i kako bi uhvatila/o svoje mjesto u grupi.

Svi joga satovi svoj temelj vuku iz dinamičnih stilova vježbanja joge, no oni su ustvari fuzija raznih položaja/pranayama/meditacija ovisno o vremenskim uvjetima, godišnjem dobu, psihofizičkom stanju grupe itd.

Moj osobni moto je da nam joga može pružiti izuzetno puno kao podrška našem svakodnevnom (ludom) životu. Kako bismo živjeli što kvalitetnije i zdravije. Zato joga satove prilagođavamo našim potrebama.

Raspored joge možeš pogledati OVDJE  ‍❤️

 💜 COACHING

Coaching je rad 1:1 u kojem sudjeluju klijent i coach. Klijent donosi neku svoju temu;ono nešto što ga “žulja” ili predstavlja “kamenčić u cipeli” ili neki problem/frustraciju. Coach različitim razgovornim tehnikama, tehnikama iz terapije, psihodrame, konstelacija, različitih tjelesnih tehnika i još puno toga, pomaže klijentu da uvidi što mu se događa, koji je razlog njegovog takvog osjećaja. Klijent na taj način širi svoju perspektivu, dobiva nove uvide, različite nove mogućnosti, ideje…u konačnici mijenja/iscjeljuje/rješava svoju temu.

Koje su sve moguće teme za coaching? Kad bi se trebalo ići na cocahing? Zašto bi se išlo na coaching? Što nije coaching? – na ova pitanja pročitaj odgovore  OVDJE

Želiš li dobiti još neke odgovore, pitaj me na info@tara-centar.hr 

💜

💚RADIONICE

Čvrsto vjerujem kako ne trebamo patiti i biti nesretni! Smatram da bez obzira što, kako i koliko radimo možemo biti sretni, a ponajviše da možemo biti zdravi na svim razinama. Sasvim je normalno da imamo različite faze u životu;one dobre, one malo bolje ili one ne tako dobre. Kako ćemo nešto od svega toga prihvatiti i što ćemo od toga učiniti, ovisi isključivo o nama.

“Nije bitno što nam se događa, bitno je što ćemo s time učiniti” – Buddha

Na mojim radionicama učimo o sebi, zakonima svemira…učimo i vježbamo kako promijeniti se, ozdraviti, biti dobro…

Ako se pitaš zašto  bi se mijenjala/o? Odgovor je zato što je to jedino što istinski možeš promijeniti ❣️

(“Budi promjena koju želiš vidjeti” – Gandhi)

Trenutne radionice u ponudi:

❤️serijal radionica za žene “One” počinje 25.9.2023.i sastoji se od 7 intenzivnih radionica svaka 2 tjedna. Dakle ovdje te očekuje punih 14 tjedana učenja o sebi, osvještavanja sebe i boravka sa samom sobom.

❤️Ako želiš biti Ona žena koja bez napora korača uzdignute glave, praktički klizi, Ona koja blista i zrači samopouzdanjem, a energija pršti iz svake njene pore, Ona koja je svjesna svoje moći i ne oklijeva reći ono što misli, Ona koja se ne boji, Ona koja ide za onim što želi i stvara si nove prilike?

Onda je ovaj serijal radionica za tebe!

Iz dosadašnjeg iskustva, odlučila sam ovaj serijal limitirati na svega 6 žena kako bi se svakoj mogla posvetiti i kako bi svaka dobila maksimum iz ovih radionica. Ako sam te bar malo zainteresirala, za više informacija pogledaj OVDJE ili mi piši na info@tara-centar.hr

➡️ serijal radionica “Volim sve svoje dijelove” počinje u listopadu i kreiran je u suradnji s mojom dugogodišnjom prijateljicom i suradnicom Ivanom Crnčić. Ovaj serijal se sastoji od 5 radionica svaki tjedan. Kroz 5 tjedana učimo o svim našim dijelovima i vježbamo kako ih povezati. Naime, vjerovali ili ne (), osim našeg fizičkog tijela i glave (tj.mentalnog) mi se sastojimo još i od emotivnog i duhovnog ili spiritualnog tijela. Da bi naše biće funkcioniralo, sva 4 dijela trebaju raditi u skladu. To je kao kad imate automobil koji se sastoji od motora, karoserije, kotača i sjedala – jedno bez drugog ne ide, sve treba raditi dobro i u skladu, inače nam neće biti udobno, a možda će nam vožnja s vremenom postati i opasna.

Uskoro više o ovom serijalu! 💚

🧡EDUKACIJE

U listopadu kreće jedna posebna edukacija “Otkrij tajne svog lica” koja je kreirana s Ivanom Crnčić. Ivana, osim što je moja prijateljica i višegodišnja suradnica, je i “pionirka” (ne znam je li ovaj naziv još popularan, ali meni se baš sviđa) Face yoge na ovim našim prostorima!

Zašto lice pitate se? – Zato što je lice zaista jedan poseban dio našeg tijela. Na njemu se sve vidi, preko njega se može djelovati na cijelo naše biće. Ako izuzmemo onaj estetski dio, lice će nam pokazati kako se hranimo, što naše tijelo misli i osjeća koliko imamo godina, kakav nam je hormonalni status, kako rade naši unutarnji organi, kakve smo volje i još puno toga…

U moru reklama kako se utegnuti i prekriti svoje nedostatke, mi ćemo vas naučiti kako prepoznati što vam se događa, te kako se pravilno brinuti o sebi – iznutra i izvana!

Ova edukacija je namijenjena svima onima koji žele znati više o tome što vam se događa unutra, onima koji žele znati kako se pravilno njegovati i održavati svoje zdravlje, ali i onima koji se žele ovom temom baviti i profesionalno.

S ponosom bih još rekla da je ova edukacija ušla u kurikulum srednje obrtničke škole, smjer kozmetičar ❣️

Uskoro više o ovoj edukaciji! 🧡

Za sve dodatne informacije o bilo kojoj usluzi obrati se na info@tara-centar.hr i odgovorit ću ti u najkraćem mogućem roku!