Ciklus radionica – Volim sve svoje dijelove – od 8.11.

2023-10-16T12:37:07+00:00 16.10.2023.|Treatments|

Kako ćemo zavoljeti sve svoje dijelove?

Pozivamo vas na ciklus od 4 radionice – VOLIM SVE SVOJE DIJELOVE, temeljenih na bazi coachinga i sistemskih konstelacija te tehnika stečenih kroz dugogodišnju edukaciju i rad s ljudima.

Na ovim se radionicama koristimo medicinskim kotačem kao alatom za dublje povezivanje sa sva 4 tijela te tjelesno integriranje svih iskustava koje doživimo na svakoj pojedinačnoj i na sve 4 radionice zajedno. Integrirani i povezani sa svojim važnim dijelovima funkcioniramo cjelovitije i kvalitetnije.

Od svih naših tijela najčešće se poistovjećujemo s fizičkim i mentalnim. Fizičko i mentalno tijelo naša su yang tijela. Voljeti sebe najčešće nam znači prihvatiti svoje fizičko tijelo i ono što nam marketing sugerira kao mane fizičkog tijela.

Mentalni dio nas je onaj koji voli dominirati i kojime se koristimo i više nego što je to ponekad potrebno. Smanjiti aktivnosti našeg uma ponekad se čini kao nemoguća misija, no ako dozvolimo i njemu i sebi da steknemo povjerenje i u ostale dijelove, dogodit će se zanimljive i korisne promjene.

Suptilniji dijelovi poput emotivnog i spiritualnog tijela često ostaju zapostavljeni, a pravi sklad leži u stalnoj komunikaciji i interakciji svih naših dijelova. Ove dijelove zovemo i yin dijelovima nas.

Ovaj ciklus radionica namijenjen je svima koji žele dobiti uvide i alate za daljnja promišljanja, a svi znamo kako nema yina bez yanga, ili yanga bez yina. Stalno prožimanje i spontan rad naših dijelova ono je čemu težimo.

Što ćemo raditi na radionicama?

Kroz 4 radionice, 4 srijede u nizu, upoznat ćemo 4 različita dijela sebe i vidjeti kako funkcioniraju u cjelovitom meni.

Ustanovit ćemo na koji se dio sebe najviše oslanjamo, a koji dijelovi nose potencijale koji ne dolaze u potpunosti do izražaja.

Ovo je prilika da se upoznamo s naša 4 tijela: FIZIČKIM, EMOTIVNIM, MENTALNIM i SPIRITUALNIM i možda otključamo neke skrivene adute.

Koji god novi dio sebe da otkrijemo, nakon ovog ciklusa, sigurne smo da ćete malo drugačije
razmišljati o sebi i svojim potencijalima.

Radionice:

  • 8.11. u 18h – FIZIČKO TIJELO – započet ćemo radionicu s medicinskim kotačem i uz pomoć njega osjetiti svoju povezanost sa svakim od 4 tijela te njihove međusobne interakcije. Nastavit ćemo pitanjima za razmatranja o vlastitom fizičkom tijelu. Kroz radionicu ćemo proći kroz nekoliko različitih igara i tehnika kojima je cilj osvještavanje vlastitog fizičkog tijela.
  • 15.11. u 18h – EMOTIVNO TIJELO – radionicu započinjemo pitanjima za otvaranje vlastitih tema na ovom polju. Pomoću različitih aktivnosti doći ćemo u dodir i povezati se sa svojim emocijama. Koliko cijenimo analitički um i logičko razmišljanje u odnosu na emotivno povezivanje i um? Koje mi poruke emocije šalju i što one zapravo jesu?
  • 22.11. u 18h – MENTALNO TIJELO – kroz aktivnosti na ovoj radionici razmatramo vlastiti odnos prema mentalnom tijelu. Što mi čini naše mentalno tijelo? Čini li mi dobro? Baca li mi prepreke pod noge? Znam li prepoznati kad se to događa? Vjerujem li svemu što mislim? Prolazimo kroz nekoliko zadataka i završavamo meditacijom.
  • 29.11. u 18h – SPIRITUALNO TIJELO – radionica počinje pitanjima i dijeljenjem u krugu. Rezimiramo dosadašnje iskustvo i završavamo uvidima u odnose vlastitih dijelova te se povezujemo s onim dijelom sebe koji zna, koji nije opterećen očekivanjima i moranjima. S tim osviještenim dijelom, dovodimo i ostale u balans i time završavamo ovaj ciklus.

Voditeljice i detalji:

Trešnja Šarčević, coach, yoga učiteljica
Ivana Crnčić – terapeutkinja sistemskih konstelacija

Lokacija: ovisno o broju prijavljenih

Cijena ciklusa: 135 eura

– moguće je plaćanje odjednom ili u 2 rate (1. rata prije početka ciklusa, 2. rata do početka 4. radionice