Povlačenje na Medvednici – Tri razine znanja – 13.-16.2.2025.

2024-10-17T17:09:35+00:00 17.10.2024.|Education, Treatments, Yoga|

Pozivamo vas na povlačenje/retreat retreat u prirodi na Medvednici, u hotelu Snježna kraljica, u mjesecu kada je planina najmirnija i najčarobnija – u 2. mjesecu. Ovo povlačenje je osmišljeno za sve koji žele produbiti svoju vezu sa sobom, prirodom i unutarnjom mudrošću.

Tema našeg retreat-a je:

“Tri razine znanja – um, srce, intuicija”,

a kroz dva dana intenzivnog rada, opuštanja i povezivanja proći ćemo kroz tri ključna aspekta ljudske spoznaje:

– UM – kroz coaching vježbe i sistemske konstelacije, radit ćemo na razumijevanju i razotkrivanju skrivenih obrazaca koji utječu na naš svakodnevni život i odluke. Ovaj proces pomaže otkriti kako svjesno i nesvjesno donosimo odluke, i kako možemo unijeti više jasnoće i sklada u odnose s drugima, ali i sa samim sobom.

– SRCE – Srce ponekad zna ono što um ne može spoznati. Kroz različite meditacije i tehnike fokusiranja, istražit ćemo kako dublje slušati svoje emocije i intuitivno vodstvo koje dolazi iz srca. Razvijanjem osjećaja empatije prema sebi, dajemo prostor i drugima, stvarajući prostor za iscjeljenje.

– INTUICIJA – Kroz nježne, ali moćne vježbe ekspresivne art terapije i yogu, povezat ćemo se s onim suptilnim glasom koji često ostaje prigušen u svakodnevnoj buci. Ova praksa pomoći će nam da u tišini prirode osjetimo povezanost s unutarnjim vodstvom koje nas može usmjeravati prema ispravnim odlukama i balansu u životu.

Što ćete dobiti kroz 3 noći i 3 dana u Snježnoj kraljici?

1.      Duboku unutarnju transformaciju – kroz sistemske konstelacije i coaching vježbe, dobit ćete uvid u nesvjesne obrasce koji oblikuju vaš život i odnose. Ove tehnike pomoći će vam da rasvijetlite i oslobodite se emocionalnih blokada te stvorite više prostora za mir i sklad u svakodnevici.
2.      Opuštanje i reset tijela i uma –  yoga sati osmišljeni su kako bi probudili tijelo, razvili fleksibilnost i omogućili vam da se oslobodite napetosti. Meditacije će vam pomoći smiriti um, povezati se s unutarnjim vodstvom i ući u stanje dubokog opuštanja.
3.      Povezanost sa srcem i intuicijom – kroz različite vježbe intuicije naučit ćete kako prepoznati i slušati unutarnji glas, te kako donositi odluke vođene osjećajem unutarnjeg znanja. Ovo će vam omogućiti da jače osjetite povezanost sa sobom i jasnije prepoznate svoj put.
4.      Vrijeme u prirodi – Medvednica je savršena pozadina za povlačenje iz gradske vreve i punjenje energijom. Šetnje kroz šumu i meditacije na otvorenom pomoći će vam da se povežete s prirodom i osjetite njezinu mirnoću.
5.      Podršku i siguran prostor – povlačenje je prilika da budete u okruženju ljudi koji dijele slične interese, gdje možete slobodno izraziti svoje misli i osjećaje. Grupa pruža siguran prostor za osobni rast i istraživanje.
6.      Integraciju naučenog – svaka sesija će vas voditi kroz proces integracije novih uvida i promjena koje doživite tijekom povlačenja.

Ovo je idealna prilika da se opustite, obnovite energiju i dublje se povežete sa sobom i prirodom.
Ne propustite priliku za ovaj duboki transformativni proces. Prijave su već otvorene! Javite nam se mailom za sve dodatne informacije i rezervaciju mjesta.

VODITELJICE:
Ivana Crnčić   Certificirana joga učiteljica, konstelatorica, edukatorica u školi za konstelacije
Trešnja Šarčević – certificirani coach, trenerica i coach u Školi coacheva Elevate, praktičarka ekspresivne art terapije u edukaciji, joga učiteljica
KADA? od četvrtka, 13.2. do nedjelje, 16.2.2025
– okupljamo se u nedjelju navečer, tako da trebate osloboditi samo petak!
GDJE? U hotelu Snježna kraljica na Medvednici.
CIJENA:  350 eura
Uključuje:
– 3 noćenja u apartmanima za 2 osobe (spavaća soba + dnevna)  + 3 doručka
– program povlačenja
Ne uključuje:
– ostale obroke u danu – predviđene su šetnje do raznih planinarskih domova
– prijevoz do Snježne kraljice
* moguća je doplata u iznosu od 100 eura za samostalan boravak u apartmanu
Opcije plaćanja:
– jednokratno plaćanje do 15.12. – early bird – donosi vam 10 % popusta i iznos je 315 eura
– plaćanje u 3 rate –  akontacija u iznosu od 150/100/100
– plaćanje u 2 rate – akontacija u iznosu od 150 eura + ostatatak iznosa pri dolasku u Snježnu kraljicu
(akontacije su nepovratne)