YIN YOGA+AKUPUNKTURA element Zemlja

2020-09-11T12:21:54+00:00 11.09.2020.|Yoga|

Yin yoga je, suprotno od dinamičnih stilova u kojima zagrijavama, jačamo i istežemo mišiće, pasivna vrsta yoge u kojoj hladimo živčani sustav i djelujemo na vezivne strukture.  Yin yoga satovi su duboko meditativni, nježni i progresivni. Kroz dulje ostajanje u položaju, uz pomoć yoga pribora, djelujemo na opuštanje vezivnih struktura, ali i dubinskih blokada.

Yin yoga i akupunktura sinergistički djeluju, te produbljuju željeni rezultat. Nakon yin asana, u položaju za savasanu, naša suradnica Marina Milošević dr.med.spec.neurologije, akupunkturistica, radi tretman akupunkture.

Za online vježbače doktorica će demonstrirati akupresurne točke za samostimulaciju.

Element Zemlja

Rana jesen je vrijeme koje se vezuje za element zemlju. To je vrijeme žetve, ubiranja zemljinih plodova kojima nas daruje. Jedna od temeljnih karakteristika zemlje jest njezina receptivnost. Zemlja sa lakoćom upija kišu, što je čini vlažnom i potiče njezinu plodnost. Kada se ovaj element u našem sustavu pravilno manifestira, s lakoćom ćemo od života primati upravo ono što nam je potrebno kako bismo bili zbrinuti na svim razinama – materijalnoj, emotivnoj i duhovnoj.

KADA: petak, 18.9.2020.

VRIJEME: 20:00h-21:30h

CIJENA: jedan dolazak u važećoj članarini + 40,00kn nadoplata za akupunkturu

PRIJAVA: Za dolazak u studio* prijave su obavezne, radi ograničenog broja polaznika

*kako ćemo biti na terasi, ponesite topliju garderobu

Online vježbači trebaju uplatiti nadoplatu najkasnije do petka 18.9.