YIN YOGA & AKUPUNKTURA – ELEMENT METAL

2019-09-29T12:22:44+00:00 29.09.2019.|Yoga|

Ovotjedni yin joga sat upotpunjujemo s akupunkturom!

Pozivamo sve zainteresirane, pridružite nam se na ovotjednom yin joga satu koji će se održati u petak 04.10. s početkom u 19:15h.


Na prelasku razdoblja; ljeto u jesen, potrebna nam je stabilizacija. Prema kineskoj tradiciji, jesen “nosi” karakteristike elementa Metal. Kako bi što lakše prešli u novo doba, te bili u balansu, osmislili smo za vas yin joga sat uz pomoć akupunkture.
Yin joga je specifičan način vježbanja u kojem naglasak dajemo na dulje ostajanje u određenim joga položajima pri čemu se djeluje na vezivne strukture. Ovakva vrsta vježbanja nam omogućava dublje prodiranje u unutrašnjost, meditativniji je, pasivniji od dinamičnih stilova te daje izvrsnu ravnotežu svakodnevnoj dinamici.

Akupunkturu će na kraju sata raditi Marina Milošević dr.med.spec.neurologije, akupukturistica.

Dr.Marina radi na KBC sv.Duh te svoju svakodnevnu  liječničku  praksu vrlo uspješno upotpunjuje akupunkturom. Izuzetno smo sretni što ćemo surađivati na ovom satu. 🙂

Prijave za ovaj sat su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr ili osobno u Tara Centru

Cijena: cijena ovog sata je jedan žigić na važećoj Tara Centar kartici + nadoplata za akupunkturu u iznosu od 40.00kn, ili 100,00kn (drop in + akupunktura).