Volim sve svoje dijelove ❤️ – ciklus radionica

2022-10-29T11:22:05+00:00 29.10.2022.|Treatments|

Pozivamo vas na ciklus od 5 radionica – VOLIM SVE SVOJE DIJELOVE, temeljenih na bazi coachinga i sistemskih konstelacija te tehnika stečenih kroz dugogodišnju edukaciju i rad s ljudima.

🌿 Ivana i ja smo osmislile ciklus radionica „Voli sve svoje dijelove“ kako bismo zajednički dobili uvide i alate za daljnja promišljanja. Svi volimo ući u svoje obrasce i najčešće ne koristimo čitavu paletu i raspon vlastitih resursa. Dapače, često se oslanjamo na samo neke dijelove sebe. Ponavljamo priču, nismo uvijek zadovoljni rezultatima, ali teško je stvoriti nove alate u brzini života, a možda i pomalo nesigurno osloniti se na one dijelove koje do sada možda nismo svjesno koristili.

🌿 Kad čujete „voli sebe“, na što vas to asocira? Na koji dio sebe pomišljate? Usudile bismo se insinuirati da ovdje obično pomišljamo na fizičko tijelo, volim li ono što marketing servira kao mane. No, mi smo puno više od fizičkog tijela, kojeg dakako treba voljeti, ali treba dati prostora i ostalim dijelovima. Kada kažemo “ja”, to češće promišljamo umom, nego što osjećamo. Protrest ćemo malo uvjerenja nastala kroz različite međuodnose i obrasce na koje smo navikli.

 

Kompleksna  smo bića koja pružanjem ljubavi svim svojim dijelovima grade autentičan životni put.

Kroz 5 radionica upoznat ćemo 4 različita dijela sebe i vidjeti kako funkcioniraju u cjelovitom meni.

Ustanovit ćemo na koji se dio sebe najviše oslanjamo,  a koji dijelovi nose potencijale, no možda pomalo skrivene.

Ovo je prilika da se upoznamo s naša 4 tijela: fizičkim, emotivnim, mentalnim i duhovnim. Otključat ćemo skrivene adute i resurse koji jesu u svakome od nas.

Koji god novi dio sebe da otkrijemo,  nakon ovog ciklusa, sigurne smo da ćete malo drugačije razmišljati o sebi i svojim potencijalima.

S novom godinom pred vratima, idealno je vrijeme za uroniti u nešto transformacijsko.

Zbog toga vas s veseljem očekujemo…❤️

 

DATUMI RADIONICA:

  1. Srijeda 16.11.2022. – UVODNA radionica je zamišljena kao nježna uvertira u naš 5-tjedni rad. Na njoj ćemo se upoznati, razgovarati o temama koje ćemo obrađivati i proći kroz sami koncept ciklusa. Osim toga, upoznat ćemo se s medicinskim kotačem i naša 4 tijela, isprobat ćemo gdje se osjećamo ugodno, s kojim se tijelom najbolje slažemo i koje tijelo najbolje prepoznajemo. Zamijetit ćemo i s kojim možda nismo potpuno u kontaktu i gdje još postoji prostor za daljnje istraživanje. Odgovorit ćemo sami sebi na neka pitanja.

2.Srijeda 23.11. 2022.– MOJE FIZIČKO TIJELO – započet ćemo radionicu pitanjima za razmatranje o vlastitom fizičkom tijelu. Kroz                   radionicu ćemo proći kroz nekoliko različitih igara i tehnika kojima je cilj osvještavanje vlastitog fizičkog tijela. Kako stojim? Kako se                 krećem? Što me boli?Što mi je ugodno? Kako komuniciram s vlastitim tijelom?…Radionicu ćemo upotpuniti njegom našeg fizičkog                   tijela.

3.Srijeda 30.11.2022. – MOJE EMOTIVNO TIJELO – radionicu započinjemo pitanjima za otvaranje vlastitih tema na ovom polju.                        Pomoću različitih aktivnosti doći ćemo u dodir i povezati se sa svojim emocijama. Koliko cijenimo analitički um i logičko razmišljanje u            odnosu na emotivno povezivanje i um? Koje mi poruke emocije šalju?

4.Srijeda 7.12.2022. – MOJE MENTALNO TIJELO – kroz aktivnosti na ovoj radionici razmatramo vlastiti odnos prema mentalnom tijelu.         Što mi čini moje mentalno tijelo? Čini li mi dobro? Baca li mi prepreke pod noge? Znam li prepoznati kad se to događa? Vjerujem li                  svemu što mislim? Prolazimo kroz razne zadatke i završavamo meditacijom.

5.Srijeda 14.12.2022. – MOJE DUHOVNO TIJELO – radionica počinje pitanjima i dijeljenjem u krugu. Rezimiramo dosadašnje iskustvo i          završavamo uvidima u odnose vlastitih dijelova te povezujemo s onim dijelom sebe koji zna, koji oporečen očekivanjima i moranjima. S           tim osviještenim dijelom, dovodimo i ostale u balans i time završavamo ovaj ciklus.

CIJENA:

Cijena cijelog serijala je 1000,00kn.

Mogućnost plaćanja: cijeli iznos prije početka 1.radionice gotovinom ili virmanski ili na dvije rate (1.rata prije početka 1.radionice, 2.rata do početka 4.radionice)

PRIJAVE:

Prijave su obavezne. Prijaviti se možete na info@tara-centra.hr ili ivana.m.crncic@gmail.com

Prijava je važeća uplatom punog iznosa radionice ili 1.rate.

O voditeljicama:

Radionice vode dvije prijateljice Ivana i Trešnja, koje spajaju svoje velike ljubavi sistemske konstelacije, coaching, jogu i ljubav prema radu na sebi.

Više o Ivani možete pročitati na: https://ivanacrncic.com/o-meni/

Više o Trešnji možete pročitati na: http://tara-centar.hr/moja-prica/

S veseljem vas očekujemo ❤️

I&T