Tretmani 2018-01-15T12:39:58+00:00
Tretmani
Poznato je da je svaka osoba individua za sebe, stoga jednake masaže i jednak pristup neće uvijek davati jednako dobar rezultat. Zbog toge je bitno prilagoditi tehniku i stil svakoj osobi posebno, ali i njihovom trenutnom raspoloženju. Ova masaža je skup različitih masažnih tehnika koje se kombiniraju ovisno o trenutnom stanju i potrebama klijenata.  Eterična ulja bira klijent/ica ili terapeut ovisno o potrebama.

Trajanje Cijena
60 min. 180,00 kn
90 min. 240,00 kn
Ukoliko ste umorni i želite vratiti energiju, ili trebate masažu koja će vas razbuditi, revitalizirati i odmoriti, onda je Energy strech masaža za Vas!

Putem specifičnih pokreta i eteričnih ulja* grejpa, naranče i ružmarina, regenerira i osnažuje tijelo.

*u slučaju alergije na pojedina eterična ulja, ista se mogu zamijeniti.

Trajanje Cijena
60 min. 180,00 kn
Specifična masoterapijska tehnika, kojom potičemo na rad usporenu limfnu cirkulaciju. Na taj način, omogućavamo bolju cirkulaciju, detoksikaciju cijelog organizma. Ova tehnika je izuzetno terapeutska, pomaže u otklanjanju edema, te različitih neestetskih pojava uzrokovanih usporenom cirkulacijom, uključujući i edematozni celulit.

Trajanje Cijena
30 min. 100,00 kn
60 min. 150,00 kn
90 min. 200,00 kn
120 min. 250,00 kn
Tehnika koja putem specifičnih masažnih pokreta direktno djeluje na probleme veziva, kao što su opušten kožni tonus, te tvrdokorni celulit. Također, ovom tehnikom, refleksnim putem, stimuliramo cijelo tijelo.

Trajanje Cijena
45 min. 150,00 kn
60 min. 200,00 kn
Ova posebna kombinacija strechinga, masaže, asana (yoga položaja), tehnika disanja, pokreta mobilizacija te stimulacije energetskih puteva meridijana, dovodi u ravnotežu vaše tijelo na fizičkom, ali i na energetskom planu. Zbog specifičnh pokreta nije pogodna za trudnice.

Trajanje Cijena
60 min. 250,00 kn
90 min. 300,00 kn
120 min. 350,00 kn
Kombinacija pokreta Thai masaže i masaže leđa sa biranim toplim uljem. Zbog specifičnih pokreta nije pogodna za trudnice.

Trajanje Cijena
60 min. 250,00 kn
90 min. 300,00 kn
120 min. 350,00 kn
Ova nježna aromaterapeutska masaža leđa specifična je po direktnom kapanju čistih eteričnih ulja na kralježnicu. Autor ove tehnike je američki aromaterapeut Garry Young koji je inspiraciju pronašao u tradiciji američkih Indijanaca koji su za podizanje energije tijela i duše koristili esencije raznih ljekovitih biljaka i kapali ih direktno na kralježnicu i razmazivali orlovim perom. Danas ovu tehniku kombiniramo sa masažom stopala. Kao rezultat imamo opuštanje mišića, antistres djelovanje, podizanje imuniteta, djelovanje protiv glavobolje, umora, i oslobađanje od toksina. Djeluje antibakterijski i antivirusno, te vrlo uspješno djeluje na simptome iskrivljenih kralježnica. Zbog koncentracije eteričnih ulja nije pogodna za trudnice i dojilje.

Trajanje Cijena
50 min. 250,00 kn
Pasivni streching je tehnika koju možemo primjenjivati prije svake masaže ili kao samostalnu tehniku. Putem specifičnih pokreta istezanja dolazi do bolje prokrvljenosti u zglobovima, mišićima, potiče se cirkulacija i drenaža. Klijent se osjeća “izduženo” i vitalnije.

Trajanje Cijena
30 min. 100,00 kn
Ova specifična antistres masaža tijela i lica osim što opušta cijelo tijelo, izuzetno regenerira živčani sustav putem stimulacije Marma točaka… u ovoj masaži koristimo posebna ulja za Marma točke.

Trajanje Cijena
75 min. 250,00 kn
Produžite svoj godišnji odmor zaranjajući u mediteranske mirise…

Ova stimulirajuća, a opet opuštajuća masaža započinje pilingom tijela od nima, morske soli i ulja, a potom slijedi masaža sa kombinacijom eteričnih* ulja lavande, naranče i ružmarina…

Trajanje Cijena
75 min. 220,00 kn

Aromaterapija za lice, vrat i dekolte, 45 min. – 220,00 kn

Ovaj izuzetno opuštajući mirisni tretman u isto vrijeme opušta područja zahvaćena stresom i njeguje kožu. U tretmanu koristimo birana eterična i biljna ulja iz kontroliranog porijekla prema tipu i trenutnom stanju vaše kože.

Aromaterapija za blistav izgled, 60 min. – 250,00 kn

Kombinacija Lift masaže lica koja iznimno opušta napeta područja lica i vrata te daje izniman lift efekt i biranih eteričnih i biljnih ulja koji regeneriraju kožu lica, vrata i dekoltea, čini ovaj tretman izuzetno djelotvoran. Može ga se oristiti kao anti-age tretman ili za blic efekt.

Ova izuzetno učinkovita masaža lica prvenstveno djeluje na opuštanje stresnih zona na vratu i licu zbog kojih dolazi do oslabljene cirkulacije, opuštanja kožnog tonusa te sivog tena. Putem specifičnih pokreta, kao krajnji rezultat dolazi do nevjerojatnog lifting učinka, te zdravijeg izgleda kože. Ova masaža je ugodna, stoga ju se preporuča i u antistres kurama.

Masažom se postiže blic efekt, no kada se provode duže kure dolazi do dugotrajnijeg rezultata.

Trajanje Cijena
60 min. 150,00 kn
Ova masaža je skup različitih tehnika koje se kombiniraju prema potrebama klijenata.

Trajanje Cijena
30 min. 100,00 kn

Novosti

ZATVARAMO SVOJA VRATA ZBOG KORONA VIRUSA

15.03.2020.|

Dragi svi, zbog situacije sa korona virusom zatvaramo svoja vrata od ponedjeljka 16.3. Biti ćete obaviješteni o ponovnom pokretanju rada. [...]

ZVUČNA KUPKA

16.02.2020.|

Dragi svi, Već neko vrijeme vas slušam kako komentirate da ste umorni /premoreni, puno posla, kaos na poslu, puno je [...]

RADIONICA/PREDAVANJE: ZAČINI U AYURVEDI

30.01.2020.|

Mi smo ono što jedemo. To je zaista tako. Ujedno, ono što jedemo trebamo i probaviti, a upravo to je [...]

ZIMSKI PRAZNICI U TARA CENTRU

22.12.2019.|

Dragi svi, Tara Centar se malo odmara... Počinjemo sa radom 7.1.2020...do tada nas možete kontaktirati na info@tara-centar.hr

JESEN U BALANSU

03.10.2019.|

Jesen je stigla. Neki su jedva dočekali, neki još tuguju za ljetom. No, činjenica je, jesen je godišnje doba koje [...]