TRATAK I JOGA NIDRA

2020-02-03T11:07:36+00:00 03.02.2020.|Yoga|

Pozivamo sve zainteresirane na naš tradicionalni sat u tjednu punog mjeseca, Tratak i Joga Nidra koji će se održati u petak 7.2.2020.s početkom u 19.15h.

Zbog ograničenog broj polaznika, prijave za ovaj sat su obavezne, a prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr ili osobno u Tara Centru.Cijena ovog sata je jedan žigić na važećoj Tara Centar kartici ili drop in sat (60,00kn).

Ovaj specifičan joga sat, koji se u Tara Centru provodi u tjednu punog mjeseca, omogućava dublju relaksaciju, postizanje balansa, odmor uma i tijela.
Sastoji se od meditacije/kriye Tratak te vođene meditacije Yoga Nidra.
Tratak je meditacija u kojoj se netremice gleda u svijeću. To nam omogućuje odmaranje očnog mišića i živca (idealno za one koji imaju umorne oči od više satnog rada za kompjutorom), potencira suze, što nam omogućava čišćenje suznih kanala, te pojačava koncentraciju i fokusiranost.
Yoga Nidra je jogijski oblik spavanja. U položaju za opuštanje (savasana), 45 min slijedi vođeno opuštanje te vizualizacija. Osim što se na taj način tijelo izuzetno odmori, dolazi do opuštanja na dubokim nivoima.
Preporučamo ovaj sat jednom mjesečno kako biste se u potpunosti odmorili i “resetirali”.