Tečaj Tradicionalne Thai masaže

2019-05-12T20:23:46+00:00 12.05.2019.|Education|

Pozivamo sve zainteresirane na tečaj Tradicionalne Thai masaže koji će se održati:

1.stupanj: 1.-2.6.2019.

2.stupanj: 15.-16.6.2019.

Tečajevi će se održati u Tara Centru, Aleja pomoraca 23, 17.kat.

Na tečaju ćemo učiti osnove Thai filozofije, te pokrete i djelovanje u teoriji i praksi. Na tečaju polaznici vježbaju jedni na drugima, tečaj završavamo samostalnim izvođenjem masaže, a po završetku tečaja polaznici dobivaju certifikat o završenom tečaju.

 

THAI MASAŽA:

Tradicionalna Thai masaža je specifična masaža u kojoj kombiniramo različite pokrete masaže, strechinga, laganih mobilizacija te stimuliramo energetske puteve (meridijane). Masaža se provodi na strunjači (tatami), a klijent je u udobnoj odjeći. Za vrijeme ove masaže klijenta se stavlja u određene joga položaje (asane) te se kontroliranim disanjem dolazi do stimulacije određenih unutarnjih organa i organizma u cijelosti. Ovom masažom potičemo cirkulaciju, drenažu, metabolizam, oslobađamo neke blokade na razini mišića, zglobova. Disanjem i stimulacjom meridijana oslobađamo i određene energetske blokade te djelujemo na bolji rad unutarnjih organa. Nakon ove tehnike klijent osjeća poboljšanje u cijelom organizmu.

1.stupanj:

Na prvom stupnju polaznici savladavaju osnovnu povijest i teoriju Thai masaže, te više od 200 pokreta masaže i istezanja. Po završetku tečaja polaznici dobivaju potvrdu o završenom I. stupnju.

2.stupanj:

Drugom stupnju polaznici mogu pristupiti sa završenim prvim stupnjem . Na ovom tečaju polaznici savladavaju proširenu teoriju Thai masaže, tehnike disanja, stimulaciju energetski puteva – meridijana, joga položaje i pokrete mobilizacije. Po završetku tečaja polaznici dobivaju potvrdu o završenom II.stupnju.

CIJENA: Cijena svakog stupnja je 1500,00kn

PRIJAVA: prijave za ovaj tečaj su obavezne, prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr

Uplatom akontacije (500,00kn) ili punog iznosa, vaša rezervacija je važeća.