SEMINAR THAI MASAŽE

2017-01-30T09:24:37+00:00 30.01.2017.|Education|
Dragi svi,
Pošto smo uvjereni da je broj ljudi koji vole i prakticiraju thai masažu dovoljno velik odlučili smo organizirati po prvi puta SKUP UČITELJA I PRAKTIČARA TAJLANDSKE MASAŽE u Robinzonskom kampu na rijeci Mrežnici, lokacija Gornji Zvečaj. Trening je otvoren za thai masere sa minimalno 30 sati obuke kao i za kolege koji se bave nekim vidom bodyworka/masaže i u toj djelatnosti su vješti.
THAI SLIKA

Učitelji i teme :

SUZANA JANKOVIĆ, Pula- ABDOMINAL CHI MASSAGE- deep psoas work , učinkovito ublažavanje bola donjih leđa dubinskim radom na psoasu. (https://www.facebook.com/YogaZanshin/?fref=ts )

DANIJEL DUBIČANAC, Zagreb- TOČKE OKIDAČI U TAJLANDSKOJ MASAŽI. TEORIJA: glavni model točaka okidača, trenutne opcije tretmana i budućnost. PRAKSA: pseudoišijas, tenzijske glavobolje, točke okidači u maserskom pozivu i opcije samotretmana. (www.yoga-zagreb.hr ).

LADA PERIŠIĆ, Amsterdam/Zagreb/Split- DUBOKI PRITISAK KOLJENIMA, STOPALIMA I PODKOLJENICAMA U TRETMANU TAJLANDSKE MASAŽE. Koliko možemo otići duboko sa pritiskom u tretmanu tajlandske masaže? Kako se odnosi moje tijelo prema primaocu na najljubazniji način? Zašto bi uopće išli duboko i gdje je dodirna točka između dobre namjere davaoca i iscjeljujuće boli koje primalac može otpustiti i propustiti blokiranu energiju kroz tijelo? (www.bodylanguage.com.hr )

TREŠNJA ŠARČEVIĆ, Zagreb- DUBOKA POVEZANOST TIJELA- kako stres i stressori utječu na lokomotorni sustav, unutarnje organe, emocije……Koje su zone stresa na tijelu. Praktičan dio: rad na opuštanju ramena i vrata- područja koja su najviše pod utjecajem stresa. (www.tara-centar.hr )

DAVOR HABER, Zagreb- OČI NA DLANU- istraživanje područja zdjelice i kukova. (www.haberbodywork.hr )
Program treninga:
Trening ima svoj obavezni (dvije radionice dnevno i ceremonija Wai Khru) i manje obavezni dio (meditacija, yoga, vježbe), a ostati će i dovoljno vremena za kupanje i druženje. Dolazak je predviđen u utorak 20-og lipnja u poslijepodnevnim satima, a od srijede počinju radionice koje traju do nedjelje. Odlazak je u nedjelju 26-og lipnja nakon popodnevne radionice i dodjele certifikata.

Cijena događaja: 3000 kn u ranoj prijavi ( do 01/03, a nakon tog datuma cijena je 3500 kn ). Cijena uključuje smještaj u robinzonskoj kućici, sve radionice, neobavezni program po želji, hrana (vegetarijanska prehrana), priručnik i certifikat
Info i prijave kod navedenih učitelj