Radionica Blagoslov žena

2017-01-25T09:28:31+00:00 25.01.2017.|Education, Treatments, Yoga|

Drage žene,

Pozivamo Vas na ovu lijepu radionicu “Blagoslov žena” koja će se održati u subotu 04.02.2017. u 18.00h u Tara Centru.

Što je Blagoslov žena?

blagoslov žena

Radionica blagoslova žena pruža nam informacije i omogućava dobivanje podrške u trenutku u kojem se u životu nalazimo.

Zbog ubrzanosti života i izazova koji se pred nas postavljaju, svakodnevno preuzimamo velik broj zadataka i uloga. Često se nalazimo pred pitanjima i odlukama za koje nemamo pravo rješenje ili smo jednostavno umorne od donošenja odluka i treba nam podrška.

Linije naših pretkinja tu su za nas i uz njih ćemo i životne promjene proživjeti lakše. Među njima postoje one koje su nam slične i koje nas žele podržati, savjetovati i potaknuti na dobre promjene.  Neke od njih kroz svoje su živote proživjele iskustva slična onima koja nas očekuju i stoga je ova radionica prilika da od njih primimo potrebne informacije i usmjerenje.

Nekada su u svim tradicijama postojali rituali kojima su se žene i muškarci uvodili u društvo i život, preuzimali sve uloge i funkcije koje im je pripadnost muškom ili ženskom spolu donosila.
I danas, u skladu s razvojem modernog svijeta, žene imaju mnoge uloge, ali rituali ovog tipa nažalost više ne postoje, u brzini života ostali su zanemareni.

Blagoslovom žena svaka žena ulazi u krug svojih pretkinja koje joj jedna po jedna daju svoj blagoslov i prenose joj poruke ženske linije te daju odgovore na pitanja vezana uz neke trenutne preokupacije ili probleme u životu.

Blagoslov žena izrazito je moćan ritual, pomaže nam bolje se povezati sa svijetom predaka i omogućava nam da se, kao žene, bolje povežemo sa svim svojim unutarnjim svjetovima te živimo svoj maksimalni potencijal. Krugovi pretkinja puni su podržavajuće energije i pružaju zanimljive informacije.

O voditeljici:

Ivana Crnčić je učiteljica yoge i voditeljica Sistemskih konstelacija. Sa Sistemskim konstelacijama i ritualima koji su (poput Blagoslova žena) iz njih nastali, susrela se po prvi put 2007. Ubrzo nakon toga završava edukaciju  za voditeljicu Sistemskih konstelacija pod vodstvom Branke Devčić i od tada organizira samostalne radionice.

MJESTO: Tara Centar, Aleja pomoraca 23

VRIJEME: 04.02.2017. U 18.00h

CIJENA: 120,00kn

Predbilježbe su obavezne, možete se predbilježiti na e-mail: info@tara-centar.hr ili na mob:098 484 288