Poljubac tvoje duše (radionica)

2022-06-15T09:55:34+00:00 15.06.2022.|Education, Yoga|

Hej bok,

Pozivam te na jednu radionicu, ustvari to bi više bio susret ili sastanak ili možda najbolje dejt sa samom sobom!

Ako se pitaš zašto? Reći ću ti; zato što mi se nekako čini da stvaramo razne odnose sa svima drugima,a  onaj najbitniji odnos „sa samim sobom“ smo potisnuli. Pogotovo mi žene. Prvo smo sve one druge uloge pa smo onda ona suštinska duša koja je došla na ovaj svijet da živi i bude slobodna. I ja sam već malo umorna od toga…

Osmislila sam ovu radionicu dok sam radila na svojem povezivanju, imala sam potrebu zaviriti unutra i pitati se „što mi treba?“ „što želim?“ I bilo mi je toliko lijepo što sam dobila zaista lijep i jednostavan odgovor. Jer svi odgovori su u nama.

Ova radionica može biti lijepa i ugodna, možeš se nježno povezati sa svojim tijelo, da osjetiš sebe, a oni koji žele mogu ući i malo dublje…sve prema tome do kuda želiš ići. Iako radionica podrazumijeva grupu, ustvari je individualan rad, možeš podijeliti što ti se događa, a i ne moraš. To je za tebe.

Ako ti se ovo sviđa, prijavi se na : info@tara-centar.hr i dođi u ponedjeljak 4.7. u 18:30h u Holistički atelje Tara (Aleja pomoraca 23/17.kat)

Cijena je 200,00kn

xoxo 🍒