Poljubac tvoje duše – radionica 2022-07-06T17:17:11+00:00

Jednu malo drugačija radionica, ustvari to bi više bio susret ili sastanak ili možda najbolje dejt sa samom sobom!

Ako se pitaš zašto? Reći ću ti; zato što mi se nekako čini da stvaramo razne odnose sa svima drugima,a  onaj najbitniji odnos „sa samim sobom“ smo potisnuli. Pogotovo mi žene. Prvo smo sve one druge uloge pa smo onda ona suštinska duša koja je došla na ovaj svijet da živi i bude slobodna. I ja sam već malo umorna od toga…

Osmislila sam ovu radionicu dok sam radila na svojem povezivanju, imala sam potrebu zaviriti unutra i pitati se „što mi treba?“ „što želim?“ I bilo mi je toliko lijepo što sam dobila zaista lijep i jednostavan odgovor. Jer svi odgovori su u nama.

Ova radionica može biti lijepa i ugodna, možeš se nježno povezati sa svojim tijelo, da osjetiš sebe, a oni koji žele mogu ući i malo dublje…sve prema tome do kuda želiš ići. Iako radionica podrazumijeva grupu, ustvari je individualan rad, možeš podijeliti što ti se događa, a i ne moraš. To je za tebe.

Riječ polaznice:

Divna radionica u kojoj sam dosla u doticaj sama sa sobom, shvatila koliko vrijedim i koliko moram biti ponosna sama na sebe. 
Izgubimo svi ponekad doticaj sami sa sobom, glddamo samo negativne vlastite osobine, a puni smo onih pozitivnih koje pronalazimo zakopanima tijekom ove radionice! ❤️