OSNOVNI TEČAJ MASAŽE

2017-05-08T09:57:12+00:00 08.05.2017.|Education|

Oduvijek vam se sviđala masaža? Kažu vam da imate dobar dodir? Htjeli biste hobi pretvoriti u profesiju?

Pozivamo vas na program Osnovnog tečaja masaže koji će se održati u Tara Centru početkom listopada 2017.godine.

IMG_0030 copy

Za koga je ovaj program?

Za sve koji žele naučiti kvalitetno masirati, neovisno o predznanju. Bez obzira žele li se baviti masažom profesionalno ili iz hobija.

Ovaj osnovni tečaj masaže nastao je nakon višegodišnjeg prikupljanja znanja, kako teoretsko tako i praktičnog, rada na „terenu“ u salonu i wellness centrima, rada sa klijentima, istraživanja njihovih potreba, te rada sa terapeutima. Danas u ponudi edukacije za masažu postoje kvalitetne škole koje daju osnove vezane samo za masažu, no, smatram da je za „biti dobar terapeut“ potrebno još znanja i alata kojima dajemo točku na „I“ svakoj masaži ili masažnom protokolu.

 

Preduvjet za upis: završena srednja škola, navršenih 18.godina

Što ćemo naučiti?

Osim osnova koje su bitne za kvalitetnu masažu kao što su: anatomija ljudskog tijela, dermatologija, pokreti masaže, u našem programu je i pristup prema klijentu (prije, za vrijeme i nakon tretmana), naučit  ćete kako promatrati i osjetiti tijelo, te duboku povezanost tijela, kako tijelo komunicira unutar sebe i sa vanjskim svijetom, dijagnostika,  prodaja i prodajne tehnike te još puno alata koji će vam omogućiti da što bolje detektirate problem i što bolje ga riješite.

Koliko traje program?

Program traje 6 mjeseci, kroz jedan vikend modul u mjesecu + ispitni vikend

PROGRAM:

·         Anatomija, fiziologija

·         Dermatologija

·         Povijest masaže, teorija o masaži, vrste masaža

·         Tehnika masaže, teorija i praktično

·         Povezanost tijela

·         Odnos prema klijentu prije, za vrijeme i nakon tretmana, teorija i praktično

·         Prodajne tehnike , teorija i praktično

·         Bonton, pravila ponašanja u centru gdje se provodi masaža, teorija i praktično

·         „Slušanje rukama“ – tehnike i alati za uočavanje i prepoznavanje razliitih problema kod klijenata, teorija i praktično

·         Upoznavanje sa raznim masažnim proizvodima, eteričnim uljima, toplinskim procedurama koje se mogu koristiti u masaži, teorija i praktično

·          Različite tehnikei procedure koje se mogu provoditi uz masažu da i rezultat bio bolji (saune, prehrana, vježbe itd.), teorija  praktično

ISPIT

Na ispit se može pristupiti  ukoliko su sve obaveze izvršene:

·         Redovito pohađanje nastave

·         Napisane sve zadaće i radovi

·         U potpunosti odrađeni praktični zadaci

·         Redovito pisan dnevnik praktikuma

·         Podmireni svi troškovi školarine

·         Ispit se sastoji od završnog rada na odabranu temu, te praktičnog dijela na modelu u kojem trebaju,osim tehnike masaže, biti pokazani svi aspekti koji su naučeni tokom programa

DODATNO

Program se sastoji od vikend modula 1x mjesečno, nakon svakog modula polaznici trebaju pisati zadane zadaće, radove te vježbati zadani praktični dio na modelima, te voditi dnevnik aktivnosti.

O VODITEJICI PROGRAMA:

JA

Trešnja Šarčević je kozmetičarka, aromaterapeut i certificirana joga učiteljica. Masažom se bavi 20 godina. Redovito se educira u Hrvatskoj i inozemstvu na polju raznih masažnih tehnika, anatomije, dermatologije, njege kože. U sklopu inozemne koorporacije educira se na polju pristupa prema klijentu te prodajnim tehnikama.  Od pojave wellness centara u Hrvatskoj, sudjeluje na njihovom stvaranju, različitim programima te edukaciji terapeuta u wellness centrima diljem cijele Hrvatske. Unazad 12 godina radi kao edukator za razne masažne tehnike, prodajne tehnike, na tečajevima specijalizacije terapeuta (kozmetičari, fizioterapeuti, aromaterapeuti, maseri i dr.) u kozmetičkim salonima, wellness centrima, salonima za masažu itd., te kao predavač na raznim stručnim skupovima i seminarima.

CIJENA:

Ukupna cijena je  6000,00kn, za uplatu odjednom odobravamo popust od 15% popusta, te je cijena 5100,00kn.

Mogućnost plaćanja na do 6 rata gotovinom ili na AMEX (za svaki vikend modul je potrebna uplata od 1000,00kn)

PRIJAVA:

Prijaviti i rezervirati svoje mjesto možete putem e-maila: info@tara-centar.hr , te uplatom upisnine u iznosu od 500,00kn (koja je uključena u cijenu, upisnina se ne vraća u slučaju odustajanja). Prilikom upisa trebate navesti, Ime i Prezime, datum rođenja, završenu školu te razlog zašto želite pohađati ovaj tečaj.

DATUM POČETKA:

Listopad 2017.  – točan datum ćemo objaviti krajem srpnja 2017.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-maila: info@tara-centar.hr