MASTERCLASS “BALANCING WITH TRISTHANA “

2017-04-14T17:22:52+00:00 14.04.2017.|Yoga|

Dragi yogići,

Pozivamo vas na jedan lijepi masterclass koji  će nam Marina i Juraj voditi u subotu 13.05.2017. s početkom u 18.00h u Tara Centru.

Što je masterclass?

Masterclass je naziv za vođeni yoga sat na kojem se obrađuje neka tema, prvo ukratko, teoretski, a zatim kroz yoga praksu. To je sat koji traje kraće od radionice, a dulje od klasičnog yoga sata. Ovakvi sati nam služe kako bi vježbačima lakše približili neke postavke yoge i yoga vježbanja, što nam je često nemoguće za vrijeme regularnih sati.

Marina (pic Sanjin Kaštelan, Supersoul)

marina

 

Na ovom ćemo masterclassu prvo proučiti alat koji nam može jako pomoći u našoj jogičkoj praksi – Tristhanu. Tristhana se sastoji od tri elementa fokusa odnosno djelovanja, a čine ju Bandhe (asane), Ujjayi i Drishti. Svaki dio ćemo objasniti i iskoristiti priliku da ih kroz sat dobro izvježbamo. Tema samog sata bit će balansi koji su sami po sebi zahtjevni i koji će nam poslužiti kao super izazov za proučavanje i učvršćivanje elemenata Tristhane. Balansirat ćemo na nogama, na rukama, na sjednim kostima i na kraju (možda) i na glavi! Ovaj masterclass namijenjen je prvenstveno vježbačima koji su tek zakoračili na svoj jogijski put, kao i onima koji su na tom putu već napravili neke korake:)

Juraj (pic Sanjin Kaštelan, Supersoul)

juraj 2

KADA: subota 13.05.2017. od 18.00h

GDJE: Tara Centar, Aleja pomoraca 23, 17.kat

PRIJAVE: Zbog ograničenog broja polaznike, prijave su obavezne na e-mail: info@tara-centar.hr, vaša rezervacija je potpuna uplatom masterclassa.

CIJENA: 80,00kn

Namaste!