INTUITIVNO ENERGETSKO ISCJELJIVANJE BIOENERGIJA u Holističkom Ateljeu Tara

2021-09-03T16:42:48+00:00 03.09.2021.|Treatments|

Intuitivno energetsko iscjeljivanje je moćan alat koji djeluje na fizičkom, emocionalnom, mentalnom, psihološkom i duhovnom nivou. Energetsko iscjeljivanje je cjelovit sustav iscjeljujućih terapija koje imaju svrhu kanalizirati univerzalnu ‘životnu energiju'(‘BIOENERGIJU’) koja protječe kroz tijelo osobe kako bi vratila ravnotežu i unaprijedila zdravlje bez obzira na dob i stanje osobe koja se tretira. Intuitivno iscjeljivanje je usko u svezi s energetskim iscjeljivanjem koje koristi individualne prirođene sposobnosti, energiju, emocije i intuiciju, pristupa unutarnjoj mudrosti tijela i uma kako bi se izbjegla bolest, obnovila energija i stekao uvid u bilo koji problem/izazov. Ovi tretmani ne isključuju klasične medicinske oblike liječenja.

Ja sam Ivana. Rođena sam u Sinju 1979. gdje sam živjela do odlaska na studij u Zagreb. Već kao djevojčica od 12 godina vidjela sam sve u bojama, na način koji je tad to bilo pomalo neobično, spontano sam polagala ruke članovima obitelji i prijateljima na bolna mjesta i zbog tegoba poput glavobolje, boli u želudcu i slično i bol bi se povlačila. U mojoj obitelji tom nije pridavana neka osobita pažnja, niti kao nešto čudno niti kao nešto posebno pa vjerujem da mi zbog toga bilo još prirodnije. Radila sam to ponekad, potpuno prirodno i sigurno kao kad nešto radiš oduvijek. Odlaskom u Zagreb na studij rađa se nekakva potreba da mentalno obradim svoju zanimaciju pa tako obilazim razne seminare, radionice i tako upoznajem ljude koji rade nešto slično. Po završetku fakulteta radim 17 godina u struci, a usmenim preporukama krug klijenata za moje tretmane se širi. Unazad par godina sve više, tako da stjecajem nekih životnih okolnosti i prilika prihvaćam poziv i posvećujem mu se potpuno.

Tijekom vremena iskušavala sam različite metode te ih koristim u svom radu kao alat i nadopunu poput Theta healinga i Access Consciousnessa čiji sam certificirani praktičar. Moj doprinos događa se kroz interakciju s energetskim poljem klijenta na duboko intuitivan način, energetski podupirući usklađivanje klijenta s vlastitom svrhom  i dovodeći u stanje koje se može opisati kao mentalna jasnoća, uvid i ravnoteža a obnova energetskog polja potaknut će i uspostaviti tjelesno i emocionalno zdravlje, uvijek u skladu sa slobodnom voljom klijenta i za najveće dobro.

Intuitivno vođenje i kanaliziranje energije u svim aspektima osobe podrazumijeva individualan pristup svakoj osobi i ne može se predvidjeti kako će točno izgledati tretman. Za vrijeme tretmana u neposrednom kontaktu možete stajati, sjediti ili ležati, a tretman može biti polaganjem ruku odnosno dodirom ili bez dodira. Za tretmane na daljinu potrebno je udobno se smjestiti u prostoriji u kojoj možete biti neometani i na mjestu na kojem imate uvjete da možete po potrebi i zaspati. Opustit ćete se, spustite barijere, proširite se u prostoru kroz telefonski vođene meditacije i/ili vizualizacije a nakon toga uslijedit će tretman, sve zajedno u trajanju 60 minuta.

Dobrobiti ovakvih tretmana su različite, od potpunog iscjeljenja do poboljšanja ovisno o spremnosti klijenta za primanje energije, prihvaćanje promjena i spremnosti za uklanjanje blokada koje nas onemogućavanju u tome. Tretmani su neinvazivni i doprinos su svima koji se na njega odluče.

Ovisno o senzibilitetu osobe na vlastito energetsko polje za vrijeme i nakon tretmana mogu se osjetiti senzacije poput topline, hladnoće, strujanja energije, trnci i slično, ili samo osjećaj opuštenosti i lakoće. Iznimno, uslijed promjena moguće su privremene nuspojave, primjerice, jaka potrebe za spavanjem ili potpuna energiziranost, povišena temperatura, glavobolja, češći odlasci na wc, proljev i slično.

U posljednje vrijeme se nerijetko događa da me odaberu kao terapeuta osobe koje nisu nikad iskušale neku od tehnika energetskog iscjeljivanja. Njihovo najčešće pitanje je moraju li vjerovati da to radi, dovoljno je doći sa stavom ‘ajd da vidim’.

Ako vam ‘klikne’,

Ivana Vladović

099 6545 878