Holistička aromaterapija 2022-11-22T09:37:35+00:00

Holistička aromaterapija je proces koji  se sastoji od nekoliko različitih tehnika i procedura koje djeluju uz pomoć biranih eteričnih ulja u svrhu održavanja i poboljšavanja zdravlja i općenito pozitivnog djelovanja na psihofizički status.

Aromaterapija je kontrolirano korištenje eteričnih ulja u svrhu djelovanja na fizičku, emotivnu, mentalnu i duhovnu razinu čovjeka. Ovdje koristim isključivo prirodna, čista i kemotipizirana ulja koja se odabiru prema njihovom djelovanju.

📧Pošalji upit na info@tara-centar.hr

Tehnike koje se koriste:

1.Coaching je susret koji se odvija između coacha i klijenta u kojem se kroz razgovorne tehnike, kreativne tehnike, tjelesno orijentirane tehnike,različite tehnike iz psihodrame te ostalih terapija, klijentu daje neka druga perspektiva njegove teme ili problema. Pritom dolazi do osvještavanja, AHA trenutaka, razrješivanja, lakše donošenje odluka itd. A sve u svrhu postizanja osobnog zadovoljstva samog klijenta.

2.Holistička Aromamasaža je skup različitih tehnika koje na nježan i progresivan način omogućavaju dublje djelovanje eteričnih ulja, a sami pokreti djeluju na onaj dio/razinu koja je najpotrebnija.

Tehnike koje se koriste kod kuće (ovisno o potrebi):

Aroma kupke, aroma inhalacije, vođenje dnevnika, pisanje afirmacija, meditacije, vizualizacije, tehnike opuštanja itd.

Kada se možemo odlučiti za Holističku aromaterapiju?

KOD POVEĆANOG STRESA/BURN OUT ILI KOD PREKOMJERNOG UMORA/ZAMORA TIJELA

KAO POTPORA U LIJEČENJU NEKIH BOLESTI

U RAZVOJU SVIJESTI I RAZRJEŠAVANJU PSIHOLOŠKIH, EMOTIVNIH ILI ENERGETSKIH BLOKADA

ZA RAZVIJANJE OSOBNIH POTENCIJALA, SPONTANOST, KREATIVNOST, AUTENTIČNOST I SVIJESNOSTI

 

📧pošalji upit na info@tara-centar.hr