YIN YOGA SAT – LJUBAV

2019-05-27T12:16:34+00:00 27.05.2019.|Yoga|

Pozivamo sve zainteresirane na ovaj tematski Yin yoga sat – Ljubav, koji će se održati u petak 31.5.2019. s početkom u 20.00h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23, 17.kat.
Prijave na ovaj sat su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr ili osobno u Tara Centru.
Cijena: Cijena ovog sata je jedan žigić na važećoj Tara Centar kartici, ili drop in sat (60,00kn)


Yin yoga je specifični način vježbanja yoge kojim djelujemo na opuštanje i regeneraciju vezivnog tkiva. Na taj način osim na fizički dio, vrlo jednostavno djelujemo i na pohranjene emocije. Ova vrsta vježbanja je pasivnija od dinamičnog yang vježbanja, hladi organizam i njeguje više ženski yin princip.

Tema našeg sata u petak je Ljubav;
Ljubav je emocija koja ima jednu od najviših vibracija, a pametni ljudi kažu da liječi apsolutno sve. Ljubav stanuje u srčanoj čakri, a mi ćemo je našim Yin asanama probuditi, pomilovati i njegovati.
Na tom putu će nam ovaj put pomoći i posebna aromaterapijska ulja te specifična glazba koja djeluje na frekvenciji srčane čakre.

Zašto armaterapija?
Eterična ulja dokazano vibriraju na visokim frekvencijama. Njihovo terapeutsko djelovanje je poznato još iz daleke prošlosti. Dokazano djeluju na sve aspekte svih živih bića. Djeluju na fizičko tijelo izazivajući određene kemijske reakcije u tijelu, ali svojim vibraciono-magnetskim djelovanjem djeluju i na emocije, mentalne programe i energetski omotač.

Zašto posebna glazba?
Kao što je dokazano da smo svi mi energija, i da svaki naš dio vibrira posebnom vibracijom (može se izmjeriti), tako i glazba svojim vibracijama postiže određene uspjehe. Poznato je da frekvencija 639Hz balansira srčanu čakru.