TEČAJ RAINDROP MASAŽE

2016-06-27T11:00:54+00:00 27.06.2016.|Education|

Pozivamo Vas na tečaj Raindrop masaže koji će se održati u subotu 09.07.2016. u 10.00h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23/17.kat.

Što je Raindrop masaža?

abhyanga božićKoliko su dragocjena eterična ulja poznato je od davnina. Koristilo ih se isprva kao mirise, u parfemima, a kasnije su se polako spoznavala njihova nevjerojatna terapeutska svojstva.  Poznato je da se eterična ulja koriste  u strogo kontroliranim koncentracijama i da u aromaterapiji vrijedi pravilo „bolje kap manje nego kap previše“. No, to nije spriječilo  američkog aromaterapeuta Garry Younga koji je osmislio ovu jedinstvenu masažu. On je svoju inspiraciju pronašao u tradiciji američkih Indijanaca koji su za podizanje energije tijela i duše koristili esencije raznih biljaka i kapali ih direktno na kralježnicu te razmazivali orlovim perom.

U Raindrop masaži koristi se 4 x veća koncentracija eteričnih ulja nego u standardnim aroma masažama. Čista eterična ulja se kapaju direktno na kralježnicu, gdje kroz kožu dolaze do spinalnih živaca i na taj način bivaju transportirana po cijelom tijelu. Danas ovu masažu kombiniramo sa masažom stopala jer putem stopala eterična ulja najbrže ulaze u tijelo (već nakon 20min). Također, u ovoj kombinaciji imamo sinergističko djelovanje – putem spinalnih živaca odvija se transport eteričnih ulja po cijelom tijelo, dok masažom stopala djelujemo na refleksne zone i na taj način aktiviramo tijelo u cijelosti.

Bitno je napomenuti da se u ovoj masaži koriste isključivo čista kemotipizirana eterična ulja. Iako je jako djelotvorna kod trudnica, dojilja te akutnih stanja (upale, akutni stre) nije pogodna. Zbog raznovrsnosti eteričnih ulja i njihovoj koncentraciji ova masaža ima široki spektar djelovanja:

  • Antistresno djelovanje
  • Opušta napete mišiće
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Djeluje protiv glavobolja/migrena
  • Ojačava imunološki sustav
  • Djeluje povoljno na dišne organe
  • Detoksicira
  • Djeluje na simptome iskrivljene kralježnice

 

Raindrop masaža jedinstvena je i uvijek me iznenađuje u jačini i brzini svog djelovanja. Do sada je opravdala svoj status i možete je preporučati svima, bez obzira imaju li koji od navedenih problema ili se samo žele opustiti odmah i uživati u dragocjenim kapima…

Vrijeme tečaja: 10.00h – 15.00h

Cijena tečaja: 500,00kn

Zbog ograničenog broja polaznika prijave su obavezne do 06.07.2016.

Prijaviti se možete putem mobitela: 098 484 288 ili na e-mail: info@tara-centar.hr