TEČAJ LOMI LOMI MASAŽE

2019-04-17T13:12:30+00:00 17.04.2019.|Education|

Pozivam vas na još jedan tečaj Lomi Lomi masaže koji će se održati 4.-5.5.2019. u Tara Centru, Aleja pomoraca 23, 17.kat.

 

Što je Lomi Lomi masaža?

             ili

„Ruke ljubavi“

Podrijetlom s Havaja, Lomi Lomi masaža predstavlja jedinstvenu metodu liječenja koju su prakticirali vračevi u drevnoj Polineziji.

Lomi Lomi djeluje na unutarnji i vanjski dio tijela čime se postiže posebno duboki opuštajući utjecaj.

Lomi Lomi masaža se temelji na havajskoj filozofiji pod imenom Huna koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi. Havajski koncept ljubavi se temelji na ideji prihvaćanja, naklonosti i opraštanja.

Ovakav način liječenja Lomi Lomi masažom se naziva “ruke koje vole”.

Tretman otklanja ne samo tjelesne blokade koje zarobljavaju protok energije, već i negativne emocionalne ideje ili obrasce koje pohranjujemo u tijelu. Stoga je terapeut taj koji svojim srcem i svojim rukama klijentu pruža duboko duhovno iskustvo. Havajski narod vjeruje da ideja ili vjerovanje mogu blokirati energiju što može dovesti do pucanja mišića. Lomi Lomi omogućava opuštanje blokiranih dijelova tijela usmjeravajući energiju u novom pravcu. Zato Lomi Lomi nije samo fizičko iskustvo. Ona omogućava liječenje na mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou.

Dugi kontinuirani pokreti se koriste za potpuno opuštanje uma i tijela. Havajsko stanovništvo vjeruju kako bi se liječenje trebalo odvijati na fizičkom, umnom i duhovnom planu jer svi ovi nivoi našeg bića u potpunosti međusobno isprepleteni. Tretman često počinje “trenutkom tišine” koji može uključiti blagoslov ili molitvu. To prema tvrdnjama ljubitelja Lomi Lomi masaže doprinosi izlječenju.

 

Princip masaže:

·         Duboki i nježni povezivajući pokreti  povezuju cijelo tijelo,

·         konstantan tok omogućava duboku relaksaciju i otpuštanje blokada,

·         koreografija koja nema svoj opće poznat tok omogućava trenutno opuštanje uma jer mozak nije sposoban pratiti terapeuta,

·         toplo ulje i zagrijana prostorija produbljuje opuštanje

 

Ø  Na tečaju učimo Lomi Lomi masažu u teoriji (princip, povijest) i praksi.

Ø  Po završetku tečaja svaki polaznik dobije skriptu, certifikat o završenom tečaju.

 

v  Zbog ograničenog broja polaznika, prijave na ovaj tečaj su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr , najkasnije do četvrtka 2.5.2019.

v  Cijena ovog tečaja iznosi: 1100,00kn