TEČAJ LIFT MASAŽE LICA I RAINDROP MASAŽE

2017-04-24T12:02:48+00:00 24.04.2017.|Education|

Pozivamo Vas na još jedan  EDUKATIVNI VIKEND koji će se održati u Tara Centru u subotu i nedjelju 06.-07.05.2017. – tečajevi Lift masaže lica i Raindrop masaže

 Lift masaža lica je iznimna masaža lica koja putem specifičnih pokreta opušta napetu musculaturu lica, vrata, ramena i dekoltea koja nastaje uslijed stalne napetosti i stresa. Zbog ubrzanog tempa života mišići vrata, ramena te lica su stalno napeti bez mogućnosti opuštanja i vraćanja u prirodan tonus. Zbog toga dolazi do prijenosa napetosti na leđa, ali preko ovojnica (fascija), prenosi se na cijelo tijelo. Također, stalna mišićna napetost uzrokuje oslabljenu cirkulaciju, prehranu tkivu i odvodnju štetnih tvari, usporava se limfna cirkulacija, a kao rezultat dolazi sivi i umorni ten, opušten kožni tonus te mjestimična naotečenost na licu (podočnjaci, oko sljepoočnica itd.)

aroma lice bozic

Ovom masažom vraćamo u prirodni, zdravi tonus mišiće lica, omogućavamo bolju krvnu i limfnu cirkulaciju, vraćamo prirodni sjaj kože, podižemo kožni tonus te opuštamo tijelo u cjelini, sa naglasom na zone stresa (glava, ramena itd.)

Lift masaža lica je primjenjiva u antistres procedurama, ali i u estetske svrhe; u anti age tretmanima ili blic efekt tretmanima. Kompatibilna je sa svim kozmetičkim preparatima.

Na tečaju ćemo ponoviti znanje anatomije glave i ramena, naučit ćemo o samoj masaži i njenoj primjeni, te praktično ćemo naučiti pokrete i protokol masaže.

KADA: subota 06.05.2017. od 10.00h – 16.30h

GDJE: Tara Centar, Aleja pomoraca 23, 17.kat

CIJENA: 500,00kn

PRIJAVE: zbog ograničenog broja polaznika prijave su obavezne putem e-maila: info@tara-centar.hr najkasnije do četvrtka 04.05.ili do popunjenja mjesta.

rain

Raindrop masaža je specifična masaža u kojoj se koriste čista, kemotipizirana eterična ulja, aplicira ih se na leđa i stopala u visokoj koncentraciji uz kombinaciju opuštajućih masažnih pokreta. Zbog iznimne snage eteričnih ulja i masažnih pokreta ova masaža svakodnevno pokazuje velike rezultate kod napetih, bolnih leđa, oslabljene cirkulacije, glavobolja i migrena (naročito tenzijskih), kod simptoma stresa, nesanica , jača imunološki sustav te djeluje na balans cijelog tijela.

Na tečaju ćemo ponoviti znanje anatomije, aromaterapije te kroz teoretski i praktični dio savladati masažu u cijelosti.

KADA: nedjelja 07.05.2017. od 11.00h-17.00h

GDJE: Tara Centar, Aleja pomoraca 23, 17.kat

CIJENA: 500,00kn

PRIJAVE: zbog ograničenog broja polaznika prijave su obavezne putem e-maila: info@tara-centar.hr najkasnije do četvrtka 04.05.ili do popunjenja mjesta.

 

PAKET:  Za obje masaže (Lift masaža lica i Raindrop masaža) odobravamo popust od 20%, pa je cijena paketa 800,00kn