RADIONICA:AYURVEDA, YOGA I AROMATERAPIJA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA I RASPOLOŽENJA

2018-11-15T12:39:48+00:00 15.11.2018.|Education, Yoga|

AYURVEDA, YOGA I AROMATERAPIJA – ZA OČUVANJE ZDRAVLJA I RASPOLOŽENJA (2/4 – Zima)

Pozivamo sve zainteresiranu na našu edukativnu radionicu „Ayurveda, Yoga i Aromaterapija – za očuvanje zdravlja i raspoloženja“ koja će se održati u subotu 8.12.s početkom u 10h, u Tara Centru, Aleja pomoraca 23.

Na ovoj radionici (druga po redu od 4), bavit ćemo se Zimom. Naime, zima je  godišnje doba u kojem su zbog hladnoće svi sustavi usporeniji, a opet životni tempo nam ne dozvoljava usporenost, pospanost…takav način život, izaziva veći napor, dovodi organizam u tzv.ekstremne životne uvjete, oslabljujemo sustave u organizmu, naročito imunitet. Također, ovo je doba pojačane i učestalije konzumacije jela i pića koje nam ne odgovaraju. U blagdansko doba dolazi do obiteljskih okupljanja što nekima jako pogoduje, no nekima izazivaju negativne emotivne reakcije, depresiju. Vrijeme nakon blagdana, također često  donosi  letargiju, pasivnost, depresiju…

Na našoj zimskoj radionici pokušat ćemo objasniti  što kome smeta i kako se možete unaprijed pripremiti za pojedine situacije, te što sve možete napraviti kako biste se što brže i prirodnije oporavili.

DATUM I VRIJEME: 8.12.2018. subota, od 10h

ADRESA: Aleja pomoraca 23, 17.kat

CIJENA: 100,00kn, za članove Tara Centra 80,00kn

PRIJAVA: Zbog ograničenog broja polaznika, prijave su OBAVEZNE.

Uplatom punog iznosa radionice vaša prijava je važeća.

Prijaviti se možete putem e-maila: info@tara-centar.hr