RADIONICA TRADICIONALNE JOGE – INTRO TO MYSORE

2018-03-02T11:55:03+00:00 02.03.2018.|Yoga|

RADIONICA Tradicionalne joge – onako kako je Ashtanga joga krenula na svoj put…

“Intro to Mysore“

Posebna pogodnost za sve sudionike; posebna cijena za nastavak vježbanja na Mysore satovima u sljedeća dva mjeseca – 30%!!!

 

Oduvijek ste željeli probati tradicionalan oblik joge, ali niste znali na koji sat otići?

Kada vježbate u grupi, teško Vam je slijediti tempo grupe u vježbanju, ali i disanja?

Kada vježbate u grupi, htjeli biste da Vam se učitelj/ica posvete, ispravljaju Vas, asistiraju…?

Zamislite joga sat na koji možete doći unutar 45-60 minuta, možete započeti sa vježbanjem kada ste spremni. Vježbate, slijedite instrukcije učitelja/ice, osluškujete svoje tijelo, radite u svom tempu i dišete u tempu koji Vama odgovara. Vježbate onoliko koliko možete, kada ste gotovi, opustite se i završite. Svo vrijeme učitelj/ica Vas prate, pokazuju, ispravljaju, asistiraju, položaj po položaj…u trenutku kada naučite položaje, vježbate i dalje u svom ritmu, ali sada to postaje meditacija u pokretu jer ste fokusirani na sebe i svoje tijelo. Cijelo vrijeme imate podršku od učitelja/ice, kao da ste na privatnom satu, ali istovremeno u grupi…Ovakvo vježbanje je izvoran, tradicionalan način vježbanja Ashtange joge – Mysore stil. Potječe iz grada Mysore-a iz Indije od kuda je Ashtanga joga i krenula, iz jedne obiteljske kuće učitelja K.Patthabhi Jois-a.

Ovakav način vježbanja omogućava svakome da se bavi jogom, jer Vi prilagođavate tempo vašem tijelu i Vašim mogućnostima, a ujedno je i najbrži napredak.

Pozivamo Vas na radionicu Mysor stila vježbanja „Intro in Mysore“ koja će se održati u subotu 10.03.2018. s početkom u 17.00h, u Tara Centru.

Na ovoj radionici predstavit će Vam se što je Mysore stil i kakav je princip vježbanja, te u praktičnom djelu pokazat će se kako se vježba.

Radionicu će voditi naši učitelji Marina i Juraj koji su veliki zaljubljenici i predani napredni praktičari Ashtanga joge i ovakvog načina vježbanja, te su se nedavno vratili iz Indije u kojoj su produbili svoje znanje i praksu. (više o Marini i Juraju možete pročitati ovdje: http://tara-centar.hr/o-nama/ )

KADA: subota, 10.03.2018.

VRIJEME: 17.00h-19.00h

CIJENA: za članove Tara Centra 30,00kn, za sve ostale 40,00kn

PRIJAVA: prijava je obavezna, prijaviti se možete putem e-maila (info@tara-centar.hr) , prijava je važeća nakon što uplatite puni iznos radionice, putem interneta ili osobno u Tara Centru.

POSEBNA PONUDA: posebna cijena za sudionike radionice za nastavak vježbanja na Mysore satovima – cijena za dva mjeseca: inače 500,00kn – sada 350kn!!

TERMINI MYSORE SATOVA: petak ulaz između 18.15h – 19,00h

Nedjelja: ulaz između 8.30h – 9,30h