RADIONICA JOGE SA RON VAN DER POSTOM

2018-11-27T12:33:00+00:00 27.11.2018.|Yoga|

Dragi svi,
Veselimo se što vas imamo priliku pozvati na interaktivnu radionicu s gostujućim učiteljem joge Ron van der Postom.


Ron je međunarodno priznati učitelj sa školama u Južnoj Americi, Nizozemskoj, Francuskoj i mnogobrojnim tečajevima u ostatku Europe i u Indiji. Radi s ljudima i pomaže im kroz razne profesije svoj čitav život (od rada u bolnici do masera i savjetnika), a jogom se intenzivno bavi više od 30 godina. Učio je godinama u podnožju Himalaja i sada dalje prenosi ta drevna znanja na lako pristupačan i našem vremenu prilagođen način. (yogastudie.nl)

Iskoristite ovu posebnu priliku da učite od njega i unaprijedite kvalitetu svog života!

Radionicu ćemo započeti teoretskim dijelom u kojem će fokus biti na ozljede, a posebnu pažnju ćemo dati na probleme sa kralježnicom a i ramena i vrat. Nastojat će vam objasniti zašto dolazi do ozljeda/napetosti/problema na pojedinim dijelovima tijela – tj.logiku zbog koje je došlo do pojedine ozljede ovisno o emocionalnom i mentalnom stanju.
U drugom dijelu radionice provest ćemo teoriju u praksu. Vježbati ćemo asane, pranayame i meditaciju.
Ronov pristup je jednostavan i lako shvatljiv za svakoga. Teoriju objašnjava na praktičan i lako primjenjiv način.
Radionica će biti na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.
Kako bi radionica bila vama na sto veću korist, molimo vas da kod prijave napišete koji problem imate s kralježnicom/ ramenima/vratom ili neki drugim dijelom tijela kako bi se na to mogli više usmjeriti i kako bi vi dobili što kvalitetnije savjete i informacije sukladno vašoj situaciji.

KADA: četvrtak 13.12.2018.
VRIJEME: teoretski dio počinje u 20.00h i traje 1h, nakon toga počinje praktični dio.
Moguće je prisustvovati čitavoj radionici ili samo predavanju. Za praktični dio mjesta su ograničena. Cijena za čitavu radionicu je 100,00 kuna , a ukoliko dođete samo na teoretski dio 70,00kn.

Zbog ograničenog broja prijave su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila (info@tara-centar.hr) ili osobno u Tara Centru. Vaša prijava je važeća uplatom punog iznosa (osobno u Tara Centru ili internet bankarstvom).

Veselimo se zajedničkom učenju!