PREDAVANJE “AROMATERAPIJA”

2019-11-07T10:35:36+00:00 07.11.2019.|Education|

Pozivamo sve zainteresirane na naše predavanje na temu „Aromaterapija“ koje će voditi Marina Šarčević, aromaterapeutkinja, u petak 22.11.u 19.15h u Tara Centru.

Aromaterapija predstavlja kontrolirano korištenje eteričnih ulja u svrhu poboljšanja i/ili unaprjeđenja fizičkog, emotivnog i mentalnog zdravlja ljudi.

Što bi to bila terapija aromom? Što podrazumijeva kontrolirano korištenje ulja, što su eterična ulja, koja je njihova uloga, kolika je njihova moć i snaga?
Na koji način aromaterapija djeluje na fizičko – vidljivo, opipljivo, osjetilno, a kako na emocije i um – na ono potisnuto, skriveno, zaboravljeno, neuravnoteženo u nama?
Kako duša progovara kroz eterična ulja i na koji način eterična ulja njeguju dušu?
Što su to aromakozmetički a što aromaterapeutski pripravci?
Čemu aromaterapeutske konzultacije?
Na jednostavan način pokušat ćemo dati odgovore na navedena pitanja te se na kraju upoznati s karakterom eteričnih ulja kroz praktičan rad na zabavan način!

Predavanje je na bazi donacija. Sav prikupljeni prihod će se donirati za potrebe psića Dicka koji živi u Noinoj arci (Hrvatska udruga zaštitnika životinja).

PSIĆ DICK 

Zbog ograničenog broja prijave su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila (info@tara-centar.hr) ili osobno u Tara Centru.