POČETAK NOVE SEZONE 2.9.2019.

2019-08-19T11:35:00+00:00 19.08.2019.|Yoga|

Dragi svi, od 19.8.-30.8. smo na Ljetnom mixu satova joge, u terminima: utorak – četvrtak 19.30h-20.45h. Ljetni mix znači da su nam grupe spojene, a intenzitet je prilagođen svim vježbačima.

Od ponedjeljka 2.9.nam kreće nova sezona vježbanja! Kako bi naš rad bio što kvalitetniji radimo u manjim grupama, zbog toga je potrebna rezervacija mjesta novih članova. I dalje vam dajemo mogućnost kombiniranja termina, jedino vas molimo da poštujete stupanj vježbanja, kako bi svi dobili maksimalnu dobrobit od sata. U rasporedu su grupe jednakog intenziteta označene jednakom bojom kako bi si lakše iskombinirali vaše vježbanje.

Također, ponekad kada ste umorni ili se jednostavno ne osjećate najbolje, dođite na sat manjeg intenziteta. Na taj način ćete puno bolje djelovati na svoj organizam.

Podsjećamo da kod nas uplaćujete broj dolazaka unutar 30 dana, što nije nužno da morate dolaziti jednaki broj unutar jednog tjedna. Npr. 8 dolazaka je prosječno 2x tjedno, no to možete iskoristiti i unutar 2 tjedna ili jedan tjedan dođete 1x , a drugi 3x itd. Zamrzavanje članarine je moguće do tjedan dana isključivo ako se radi o putu ili bolesti i to ako se unaprijed najavi.

Za naše nove članove koji su već negdje prije vježbali, a ne znaju točno na koji bi intenzitet sata došli, predlažemo da dođete na jedan od ABC satova ili Mysore satova kako bi zajedno procijenili vaš intenzitet.

U nastavku je naš novi raspored, za sva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratite putem e-maila: info@tara-centar.hr