Mjesečev yin joga sat posvećen ženskoj energiji

2022-08-24T11:18:03+00:00 24.08.2022.|Yoga|

MJESEC nas nadahnjuje i očarava. Pokazuje nam da sve što zamislimo možemo i ostvariti. Kod nekog će mjesec izazvati strah, kod nekog znatiželju. Netko se s lakoćom prepušta mašti, netko se gubi u iluzijama. Mjesec nas vodi u nepoznato kako bi dopustio da neobično, neobjašnjivo i tajno uđe u naš svijesni život. To je put upoznavanja sebe. Na njemu se možemo susresti s neobjašnjivim stvarima i promjenama.

Uz mjesec su osjećaji pojačani, no ispod toga je mudrost i kreativnost. Mjesec je zrelija faza našeg odnosa prema vlastitoj skrivenoj strani. Zrelost u radu s nesvjesnim energijama.

 

ŽENA i ženska energija-snaga koja se ponovno budi i zauzima svoje mjesto. Svaka od nas je posebna i drugačija, svaka od nas nosi neku svoju energiju, neki arhetip moćnih boginja. Uravnoteženom unutarnjom snagom, možemo zasjati i živjeti punim potencijalom.

Nažalost je često naša energija blokirana zbog XY razloga, no nježnim, a opet dubokim radom ona se može osvjestiti i pokrenuti.

Yin joga djeluje na duboke vezivne strukture u kojima “čuvamo” svoje programe, emocije, proživljena iskustva. Kad se tomu dodaju afirmacije i vizualizacija dobijemo nježno-snažan yin joga sat u kojem možemo duboko zaroniti i izroniti osvježene, osvještene i prelijepe!

PETAK U TJEDNU PUNOG MJESECA – priključi nam se na mjesečevom yin joga satu posvećenom ženi i ženskoj energiji.

👉Sat će se odvijati u živo (Aleja pomoraca 23,17.kat) i online preko zoom-a

👉Cijena: 50,00kn

👉Rezervacije mjesta su obavezne, osobnu u studiju ili putem e-maila: info@tara-centar.hr