DJEČJA YOGA RADIONICA “DJECA DJECI”

2015-11-02T08:55:53+00:00 02.11.2015.|Yoga|

kids yoga1

Poštovani roditelji, draga djeco,

Pozivamo vas na humanitarnu radionicu dječje joge pod nazivom „Djeca djeci“ koja će se održati u subotu 21.11.2015. u 17h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23, Zagreb.

Bliži nam se vrijeme darivanja i svako se dijete veseli makar i najmanjem poklonu. Bilo da se radi o čokoladi, igrački koju već duže vrijeme želi ili pak nekoj zanimljivoj knjizi, svatko voli biti darivan, a posebno u vrijeme blagdana kada je prisutna i doza čarolije…

No, postoje djeca koja nažalost nemaju tu sreću. O njima se brinu različite udruge čija su sredstva ograničena pa nešto kao poklon pada u drugi plan…

U udruzi „Korak“ iz Karlovca dobri ljudi brinu o ženama i djeci žrtvama obiteljskog nasilja, sakrivaju ih, paze na njih, educiraju ih itd. Ove godine smo im odlučili pomoći radionicom „Djeca djeci“ koja za cilj ima prikupljanje poklona za djecu različitog uzrasta (do 14 god).

Draga djeco, radionica je za vas besplatna, odn.donesite jedan (ili više) poklona, lijepo upakiranih,uščuvanih ili novih a mi ćemo to proslijediti dobrim ljudima u udruzi „Korak“. Možete darivati što god želite; slatkiše, slikovnice, bojanke, knjige, pribor za školu, neki odjevni predmet, igračke… neka to bude sitnica, ali od srca.

A što ćemo mi raditi?

Mi ćemo se kao i uvijek na joga satu, igrati, vježbati, putovati, a prije svega ZABAVLJATI, ZABAVLJATI, ZABAVLJATI!

Ako imate prijateljicu ili prijatelja koji želi sudjelovati, slobodno ga povedite sa sobom.

Prijave:

Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da se prijavite najkasnije do ponedjeljka 16.11.2015. putem e-maila ili na mob:098 484 288.

 

Veselim se ponovnom druženju sa vama!

Trešnja