BESPLATNO PREDAVANJE; AYURVEDA-STRES-ŠTITNJAČA

2017-03-15T08:29:06+00:00 15.03.2017.|Education, Treatments, Yoga|

BESPLATNO PREDAVANJE NA TEMU AYURVEDA I AYURVEDSKI ODGOVOR NA SIMPTOME STRESA  I PROBLEME SA ŠTITNJAČOM

Pozivamo sve zainteresirane na besplatno predavanje na temu Ayurveda i Ayurvedski odgovor na siptome stresa i problema sa štitnjačom, koje će se održati u subotu 25.03.2017. s početkom u 18.00h u Tara Centru.

Današnji moderan čovijek susreće se sa velikim brojem simptoma, poremećaja koje naši bake i djedovi nisu poznavali. Razlog je vrlo jednostavan, oni su imali drugačije uvjete života, živjeli su i radili u manjem tempu, nisu bili toliko pod utjecajem stresa, jeli su kvalitetniju hranu itd. Danas je stres „okidač“ za mnogo poremećaja s kojima se susreće svaka druga osoba. Pa tako i problemi sa štitnjačom su jedni od tih s kojima se susrećemo, jer je štitnjača žlijezda koja je na „prvoj liniji obrane“ organizma kada govorimo o stresu.

Ayurveda kao drevna Indijska medicina daje konkretna rješenja za siptome ovih problema uz poboljšanje opće kvaliteta života.

Dođite, poslušajte, usvojite…

Predavanje će održati Larisa Čižmešija, ayurvedski terapeut;

O Larisi:

LARISA

Diplomirana je profesorica  kroatologije i sociologije (Sveučilište u Zagrebu) te stručnjak za oglašavanje i odnose s javnošću. Završila je tečaj Jyotisha (indijske astrologije), Reiki, već 30 godina prakticira yogu, pranayame i druge meditativne tehnike.

Završila je medicinsku srednju školu, koja joj je dala dublje razumijevanje ayurvede kroz anatomiju i fiziologiju u tradicionalnoj medicini.

Nakon iskustva rada u korporaciji i školstvu, prepoznaje teškoće s kojima se susreće suvremeni pojedinac te je glavni cilj njenog rada učiniti sve terapije i savjete prirodne medicine jednostavnima i primjenjivima zapadnom društvu.

·         Predavanje je besplatno i slobodno za sve zainteresirane

·         Prijave su obavezne, možete se prijaviti putem e-maila: info@tara-centar.hr

Veselimo se još jednom lijepom druženju sa vama,

Vaš Tara Centar